How does everyone use their passenger display?

madeyong

Well-Known Member
First Name
Mike
Joined
Sep 28, 2021
Messages
204
Reaction score
178
Location
New Jersey
Vehicles
Taycan Turbo S; BMW X7
Country flag
i have the passenger screen showing satellite image while my center display is on Media. Of course only when I have a passenger. I like having the power media and information tubes on the dash. When I drive solo and need to use nav I switch from power meter to map on dash so I can keep central display on Media. If I could scroll through favorites with the Diamond key or scroll wheel it would make the need for media to be there much less important. First world problem.
 

KensingtonPark

Well-Known Member
Joined
Jul 1, 2019
Messages
654
Reaction score
468
Location
New York, NY
Vehicles
2020 Porsche Taycan 4S; 2020 Audi A7; 2019 Hyundai Elantra GT; 2020 Hyundai Kona Ultimate
Country flag
I use the multiview; when I am going on a longer drive, I will activate it even when there is no passenger. Admittedly, I still almost never look at it. It's not especially useful in my view, because the things you can use it for are quite limited.
 

whitex

Well-Known Member
Joined
Jul 30, 2021
Messages
588
Reaction score
402
Location
WA, USA
Vehicles
2 x Tesla Model S, waiting for CTT allocation
Country flag
Can passenger view show the night vision camera, for your copilot to help watch in bad weather conditions?
 

B61

Well-Known Member
First Name
Bine
Joined
May 31, 2021
Messages
818
Reaction score
492
Location
SI
Vehicles
CT4
Country flag
I use the multiview; when I am going on a longer drive, I will activate it even when there is no passenger. Admittedly, I still almost never look at it. It's not especially useful in my view, because the things you can use it for are quite limited.
How can you do that without passenger?
It happened once (I didn't do anything) when it was on during the whole journey, almost an hour, but as far as I know, it should work only when passenger sit ...
It could be useful to have it on the whole screen, since there are useful info about traffic jams, etc...

@whitex : afaik, no... at least not automatically.
 

Arjan_

Well-Known Member
First Name
Arjan
Joined
Apr 26, 2020
Messages
89
Reaction score
81
Location
Nederland
Vehicles
BMW M3, Porsche Taycan Turbo S
Country flag
How can you do that without passenger?
It happened once (I didn't do anything) when it was on during the whole journey, almost an hour, but as far as I know, it should work only when passenger sit ...
It could be useful to have it on the whole screen, since there are useful info about traffic jams, etc...

@whitex : afaik, no... at least not automatically.
I have the same question. I want to have the screen also on when there is no passenger on the seat. Easiest is probably to shortcut the switch in the seat I reckon
 

PorscheCH

Well-Known Member
Joined
Nov 3, 2021
Messages
75
Reaction score
35
Location
Switzerland
Vehicles
992 tts, taycan turbo, G63
Country flag
It's explained here somewhere by a competent user, not me - I can't find it anymore (I think it was in a debate last April on the Taycan big software update WMA something..) see the picture.

it works. you need to do it every time you turn the car on.


I have the same question. I want to have the screen also on when there is no passenger on the seat. Easiest is probably to shortcut the switch in the seat I reckon
Screenshot 2021-11-26 at 12.22.38.png
 

PorscheCH

Well-Known Member
Joined
Nov 3, 2021
Messages
75
Reaction score
35
Location
Switzerland
Vehicles
992 tts, taycan turbo, G63
Country flag
I use the central screen for CarPlay - which seems to be the only option (why?!) - and the passenger display for media/radio . It's very comfortable to reach to the far right to deal with music when driving...
 

Arjan_

Well-Known Member
First Name
Arjan
Joined
Apr 26, 2020
Messages
89
Reaction score
81
Location
Nederland
Vehicles
BMW M3, Porsche Taycan Turbo S
Country flag
It's explained here somewhere by a competent user, not me - I can't find it anymore (I think it was in a debate last April on the Taycan big software update WMA something..) see the picture.

it works. you need to do it every time you turn the car on.




Screenshot 2021-11-26 at 12.22.38.png
Thanks! I'll missed this post, I will give it a try. Thanks again!
 
  • Like
Reactions: B61

B61

Well-Known Member
First Name
Bine
Joined
May 31, 2021
Messages
818
Reaction score
492
Location
SI
Vehicles
CT4
Country flag
It's explained here somewhere by a competent user, not me - I can't find it anymore (I think it was in a debate last April on the Taycan big software update WMA something..) see the picture.

it works. you need to do it every time you turn the car on.




Screenshot 2021-11-26 at 12.22.38.png
Great!
Thx.
:like:
 

Arjan_

Well-Known Member
First Name
Arjan
Joined
Apr 26, 2020
Messages
89
Reaction score
81
Location
Nederland
Vehicles
BMW M3, Porsche Taycan Turbo S
Country flag
It's explained here somewhere by a competent user, not me - I can't find it anymore (I think it was in a debate last April on the Taycan big software update WMA something..) see the picture.

it works. you need to do it every time you turn the car on.




Screenshot 2021-11-26 at 12.22.38.png
Just tried it. The first method didn't work but the second works like a charm!!!
 

JonS1234

Member
First Name
Jon
Joined
Sep 9, 2021
Messages
18
Reaction score
5
Location
Toronto, Canada
Vehicles
2020 Taycan Turbo, 2018 Tesla Model 3 Performance
Country flag
I literally only use it on longer drivers. My wife handles the media and routing from there. I kind of just like the lit Taycan symbol on there when I’m driving, it finishes the dash off IMHO.
 

riburn3

Well-Known Member
Joined
Sep 25, 2020
Messages
381
Reaction score
382
Location
West Texas
Vehicles
Taycan CT4, Model 3 SR+
Country flag
I don't. I had it on my 4S, never got used, and left it off my new CT4. Don't need any passengers messing with my settings, and even when driving it limits their input. Not super useful.
 
Advertisement

 
SRM Autosports
Advertisement
Top